A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Név
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-40-ig Össz.: 193

Oldal:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Elit túlélőcsomag - 4 személyre

    111 900 Ft
    Ez a csomag négy személy számára biztosíthatja kb. 3 napig az alapvető túlélést. Olyan eszközöket is tartalmaz, mely komfortosabbá teheti életét a vészhelyzetben, ilyen például a munkavédelmi felszerelések.Segítségére lehet bármely kirándulás, túra vagy táborozás alkalmával is.
    A csomag vészhelyzeti és túlélési szakértők segítségével lett összeállítva. További információk

    Rendelés alatt

  2. Elsősegély készlet - S

    1 650 Ft
    Ezt az elsősegély készletet szinte minden helyzetben ajánljuk: utazáshoz, kiránduláshoz, városnézéshez és akár az otthoni házipatika kiegészítőjeként.
    Tartsa kéznél, így rendelkezésre áll a kisebb sérülések ellátásához. További információk
  3. Elsősegély készlet vízhatlan tokban

    1 250 Ft
    A vízálló tokba helyezett mini elsősegélykészlet nemcsak vízitúra lakalmával de a kár a strandon is jó szolgálatot tehet. Utazáshoz vagy kirándulás alkalmával is jó ha kéznél van. További információk
  4. Elsősegély-felszerelés „B” - KÖHÉM

    4 990 Ft
    Közkívánatra már nálunk is kapható a szabványos, KÖHÉM rendeletnek megfelelő autós elsősegély csomag.
    Amellett, hogy az autóban a helye, túra, kirándulás, utazás vagy horgászkaland alkalmával ez a készlet mindig rendelkezésre áll a kisebb sérülések ellátásához, de helye van otthon a garázsban, konyhában vagy az irodában is.
    Jelenlegi készletünk lejárati ideje: 2025.01. További információk

    Rendelés alatt

  5. Ételmelegítő tasak

    2 490 Ft

    Ez az ételmelegítő tasak, kitűnő megoldás, ha gyorsan szeretne ételt melegíteni és nem áll rendelkezésre más eszköz vagy tűz gyújtására nincs lehetősége.
    Használatához mindössze egy fűtőpárnát (1 db mellékelve) és 150 ml vizet kell beletölteni (nem szükséges ivóvíz), a melegítendő ételt pedig belehelyezni. További információk

  6. Evőeszköz készlet

    2 350 Ft
    Extra könnyű rozsdamentes étkészlet, mely minden táborozáshoz jó kiegészítő. Összesen mindössze 80 g tömegű kanál, villa és kés egy gyűrűvel összefűzve praktikus tokba csomagolva. Jó szabadtéri étkezés során, legyen szó levesről, egytálételről vagy sült szalonnáról. További információk
  7. Evőeszközök bicskában

    3 450 Ft
    Kés-kanál-villa és sörnyitó egy eszközben. Kis helyen elfér és könnyű mégis teljes értékű evőeszköz készlet áll rendelkezésére.
    A trükk az, hogy szétszedhető, így kanál-villa párossal (például spagettit) vagy kés-villa kombinációval étkezhet.
    További információk
  8. Extrém túlélőcsomag

    12 550 Ft
    Ha menni kell és korlátozott a csomag mérete vagy csak egyszerűen könnyű felszereléssel akar útnak indulni, ezt a csomagot ne hagyja otthon!
    Szélsőséges helyzetekben is segítséget nyújthat.
    Ez a 8x8x19 cm-es vízálló műanyag henger 34 féle eszközt ad a kezébe, számtalan felhasználási lehetőséggel.
    További információk
  9. Fedezzük fel!

    2 690 Ft

    1 590 Ft

    Ez a kötet segít elsajátítani azokat az alapvető ismereteket, melyekkel egy kezdő kertész is sikerrel termeszthet és szaporíthat zöldségeket, akár már néhány négyzetméteren is!
    E könyvből megtanulhatja az öntözés praktikáit, a komposzt készítés "tudományát" sőt a növénytársítások mibenlétét is, mellyel vegyszerek és kemikáliák nélkül védheti meg a növényeit a kártevők ellen.
    Tanulhat a fóliasátor építéséről, sőt segítséget nyújt az adottságoknak megfelelő zöldségeskert megtervezéséhez is. További információk
  10. Fémházas tájoló

    2 850 Ft
    Találja meg a helyes útirányt Ön GPS és mobiltelefon nélkül is! Ez a tájoló összehajtva elég kicsi ahhoz, hogy akár zsebben is elférjen. Ideális a helymeghatározáshoz és tájékozódáshoz is. További információk
Név
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-40-ig Össz.: 193

Oldal:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6