A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Kezdőlap

Víz fertőtlenítő tabletta - 25 liter vízhez - 167 mg Troclosene sodium (Nátrium-diklór-izocianurát - DCCNa)

Vízfertőtlenítő tabletta 25 l

2 490 Ft

1 790 Ft

Elérhetőség: Rendelés alatt

Cikkszám: MHU-E-WST

A közkedvelt Oasis vízfertőtlenítő 10 tablettás, nagy dózisú kivitele, mely tablettánként akár 25 liter víz fertőtlenítésére és csíramentesítésére képes.

Rendkívül hatékonyan öli a mikroorganizmusokat: vérhas, hasmenés, kolera és más vízi úton terjedő betegségek kórokozóit. Elpusztítja a baktériumokat, baktérium spórákat, cisztákat, algákat, gombákat, vírusokat és protozoonokat, mint a különösen halálos Entamoeba histolytica.


Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

A közkedvelt Oasis vízfertőtlenítő 10 tablettás, nagy dózisú kivitele, mely tablettánként akár 25 liter víz fertőtlenítésére és csíramentesítésére képes.
Használata megegyezik a 8.5mg hatóanyagot tartalmazó, tablettánként 1 liter víz fertőtlenítésére képes (sárga csomagolású) kivitellel.

Az Oasis víztisztító tabletta klór hatóanyagú pezsgőtabletta, amely megtisztítja a kórokozóktól, ezáltal ihatóvá teszi a vizet. Rendkívül hatékonyan öli a mikroorganizmusokat: vérhas, hasmenés, kolera és más vízi úton terjedő betegségek kórokozóit.
Elpusztítja a baktériumokat, baktérium spórákat, cisztákat, algákat, gombákat, vírusokat és a protozoonokat, mint a különösen halálos Entamoeba histolytica.

Ez a 10 tablettás kivitel akár 250 liter víz fertőtlenítésére képes.

Ha csak olyan vízvételezési hely áll rendelkezésére, ahol bizonytalan vagy ismeretlen a vízminőség, elengedhetetlenné válik a víz fertőtlenítése, hogy ne csak iváskor, hanem például fogmosáskor is kiküszöbölhesse a fertőzésveszélyt.

Dobjon 1 tablettát 20-25 liter vízbe. Várja meg míg a tabletta elpezseg és kavarja át a vizet, majd várjon 30 percet és a víz már fogyasztható is (időközönként javasolt átkeverni újra a vizet).

A természetben fellelhető vízforrások, a látszat ellenére, tartalmazhatnak vírusokat, baktériumokat vagy akár élősködőket is. Tablettánk a legtöbb ilyet ártalmatlanítja.

Túrázáshoz, kempingezéshez és akár utazáshoz is praktikus ha van önnél fertőtlenítő tabletta.

Ha teljeskörű megoldást szeretne, használja vízszűrős kulacsunkkal együtt!


Jelenlegi készletünk felhasználhatósági ideje 2025 Október.


A csomagolás a képen láthatótól eltérhet!


Megjegyzés: a tablettánként 167mg Troclosene sodium (Nátrium-diklór-izocianurát - DCCNa ) hatóanyag egyes források szerint a megadott 25liter víztől eltérő mennyiséget is képes fertőtleníteni, ennek ellenére javasoljuk a megadott mennyiségek betartását.

* A képen látható kanna csak illusztráció, nem része az ajánlatunknak.

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink