A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Menedék és védelem

Paprika spray · 40ml

Javasolt Termékek

Paprika spray · 40ml

2 350 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: MHU-F-27302

  • 10 db felett 2 110 Ft /db - kedvezmény: 11%
  • 40 db felett 1 990 Ft /db - kedvezmény: 16%

Hatékony védelmet nyújt az agresszív állatok ellen. Legyen az erdő vagy városi környezet, előfordulhat, futás vagy túrázás közben, vaddisznóval vagy agresszív kóbor kutyával találkozik az ember. Még a nagyobb testű állatokat is megállítja anélkül, hogy maradandó egészségkárosodást okozna. Olvassa el a részletes leírást is!


18 éven aluliaknak nem árusítható! Ha Ön elmúlt 18 éves, nyilatkoznia kell az alábbi négyzet bejelölésével. Ha nem ért egyet az alábbiakkal, ne vásárolja meg a terméket!Ugrás a részletes leíráshoz

* Kötelező kitölteni

+ -

Leírás

Részletek

Ez a német gyártmányú paprika spray 40 ml-es OC (oleoresin capsicum - azaz a kapszaicin, amely az erős paprika „erejét” is kölcsönzi, tehát leginkább egy brutális csilipaprikához lehetne hasonlítani a hatását. Növényi kivonat, tehát egészségre hosszú távon nem káros) hatóanyagot tartalmazó gázspray hatékony védelmet nyújt az agresszív állatok ellen. Legyen az erdő vagy városi környezet, előfordulhat, futás vagy túrázás közben, vaddisznóval vagy agresszív kóbor kutyával találkozik az ember.
A kb. 2 méteres hatótávolságban megfelelően használt folyadék még a nagyobb testű állatokat is megállítja, kb. 10-15 perces időtartamig hat anélkül, hogy maradandó egészségkárosodást okozna.

Figyelmeztetés! Ne használja szembe szélben, vagy olyan módon, hogy a támadón kívül másokra is jusson. 1 méteres hatótávolságon belül a kiáramló gáz sérülést okozhat.
Gyermekek elől elzárva tartandó, kisgyermek még felügyelettel sem használhatja. 18 éven aluliak nem használhatják. NEM TÁMADÓESZKÖZ, kizárólag önvédelmi célra használható!

Ha mégis szembe vagy bőrre kerülne, ne dörzsölje, bő szappanos vízzel öblítse le és menjen szabad levegőre! Ha kontaktlencsét hord, távolítsa el a szemmosás előtt és inkább ne használja többet. Permetet nem szabad belélegezni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Nyomás alatt lévő tartály. Óvja a sugárzó hőtől (50°C fölé ne emelkedjen), nyílt lángtól és a napfénytől. A palackot még kiürült állapotban is tilos kiszúrni, tűzbe dobni. Tűzveszélyes, használat közben dohányozni vagy nyílt láng közelében használni szigorúan tilos!

HASZNÁLAT
Használat előtt próbálja meg hanggal, zajkeltéssel elijeszteni a támadót. Az állatok agresszívvá válhatnak, ha kicsinyeiket védelmezik vagy akarva, akaratlanul sarokba szorítják őket. Ilyen esetekben engedjen az állatnak menekülő utat, lassan hátráljon, és csak közvetlen támadás esetén használja a spray-t!

Első használatkor erőteljesebben kell lenyomni a szórófej gombbját, hogy a beépített biztosítótüskék eltörjenek. Használatkor biztosan fogja a sprayt, nyújtott kézzel irányítsa a fúvókát a támadó felé és határozott mozdulattal nyomja meg a billentyűt. Rövid ideig (0,5-1 mp) tartsa nyomva, majd engedje fel és lépjen hátra (hátráljon).
Csak ha az állat nem hátrál meg fújjon ismételten és hátráljon, míg az fel nem hagy a további támadással.
Amint lehetősége adódik meneküljön biztonságos helyre.

A szenvedő állatot ne közelítse meg, hagyja magára. A harcképtelen támadót tilos újra lefújni!
Egycsatornás szórófej, széles szórással. Tartalma paprika kivonat OC (oleoresin capsicum) oldatban.
Közterületen rejtve hordja.
Figyelem! Az OC töltetű gáz spray-t jogalkotóink KKVE-nek (közbiztonságra különösen veszélyes eszköz) minősítik, ezért viselési szabálysértési eljárást von maga után. Viselés csak saját felelősségre!

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus

Javasolt Termékek

Újdonságaink