A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Kertészet

Fedezzük fel! - Házikerti zöldségtermesztés egyszerűen, biztonságosan, változatosan

Fedezzük fel!

2 690 Ft

2 150 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: MHU-SZ-ARGM

Ez a kötet segít elsajátítani azokat az alapvető ismereteket, melyekkel egy kezdő kertész is sikerrel termeszthet és szaporíthat zöldségeket, akár már néhány négyzetméteren is!

E könyvből megtanulhatja az öntözés praktikáit, a komposzt készítés "tudományát" sőt a növénytársítások mibenlétét is, mellyel vegyszerek és kemikáliák nélkül védheti meg a növényeit a kártevők ellen.

Tanulhat a fóliasátor építéséről, sőt segítséget nyújt az adottságoknak megfelelő zöldségeskert megtervezéséhez is.

Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

Egy hosszútávú felkészülési terv része az élelem utánpótlás. Ez a kötet segít elsajátítani azokat az alapvető ismereteket, melyekkel egy kezdő kertész is sikerrel termeszthet és szaporíthat zöldségeket, akár már néhány négyzetméteren is!

Ha rendelkezésére áll egy megfelelő vetőmag összeállítás, hosszú éveken át sikerrel egészítheti ki étrendjét saját termesztésű, egészséges élelemmel, hiszen e könyvből megtanulhatja az öntözés praktikáit, a komposzt készítés "tudományát" sőt a növénytársítások mibenlétét is, mellyel vegyszerek és kemikáliák nélkül védheti meg a növényeit a kártevők ellen.
Tanulhat a fóliasátor építéséről, sőt segítséget nyújt az adottságoknak megfelelő zöldségeskert megtervezéséhez is. A magyar szerzők által összeállított kötet, éghajlatunknak és adottságainknak megfelelő növényekből válogatnak, sőt bevezet a gombatermesztés világába is.

A zöldségfélék alapvető egészségmegőrző szerepet töltenek be táplálkozásunkban, tehát nélkülözhetetlenek. Akkor hogyan válasszunk? Hogyan érezhetjük magunk és családunk egészségét biztonságban? A szerzők ebben a könyvben egy kézenfekvő megoldást javasolnak: "Próbáljuk meg!", mi magunk. Lehetőleg egyszerűen, biztonságosan és változatosan termeljünk zöldséget.

Szerzők: Ledó D. Hajnalka - Fail József - Geösel András - Kappel Noémi - Pap Zoltán
Cím: Fedezzük fel! - Házikerti zöldségtermesztés egyszerűen, biztonságosan, változatosan
Méret: 230x285 mm
Terjedelem: 144 oldal
Súly: kb. 60 dkg
ISBN: 9789639901629
Kiadó: Pro-Team Kht., 2009.

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink