A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Név
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

21-30-ig Össz.: 193

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Deluxe túlélőcsomag - 4 személyre

    95 900 Ft
    Ez a csomag négy személy számára biztosíthatja kb. 3 napig az alapvető túlélést. Alapcsomagunkhoz képest pár hasznos kiegészítővel lett bővítve, mely segítségére lehet, ha a megszokott életének komfortjából ki kell lépnie.
    A csomag vészhelyzeti és túlélési szakértők segítségével lett összeállítva. További információk

    Rendelés alatt

  2. Duct tape - ragasztószalag

    990 Ft
    Extra tartós, extra erős tapadóképességű, vízálló ragasztószalag.
    Felhasználási lehetőségei szinte határtalanok, elsősorban rögzítésre, menedék építés közben, kötegelésre javításra ajánljuk, de internetes irodalma szinte kimeríthetetlen forrást ad alkalmazására:
    További információk

    Rendelés alatt

  3. Duplafalú bögre

    2 990 Ft
    Forró vagy hideg ételek italok fogyasztásához ideális ez az edény. Kiváló hőszigetelő, nemcsak megóvja kezét a túlzott hidegtől vagy melegtől, de a benne tárolt élelem is tovább megtartja hőmérsékletét.
    Bárhol és bármikor jó szolgálatot tehet ez a könnyű, rozsdamentes acélból készült dupla falú bögre.
    További információk
  4. Égőpaszta · 2-3 óra

    690 Ft
    2-3 órán keresztül szagtalanul, füstmentesen ég, ezáltal melegen tart, szép, széles lángot ad, így ideálisan használható ételmelegítéshez, valamint kisebb üstök, lábosok melegítéséhez is. További információk
  5. Egy csomó csomó

    1 090 Ft
    Nem szándékozunk behatárolni, hogy melyik csomót ki és miért használja vagy használhatja (pl. hegymászók, hajósok, ejtőernyősök, tűzoltók, kazánkovácsok, újságárusok stb.)! Sőt, éppen az a célunk, hogy mindenki megtalálja a saját csomóját, függetlenül attól, hogy mi a hobbija vagy a munkája. Erre egy csomó lehetőség kínálkozik odabent! Jó szórakozást kívánunk!
    Simán befér egy hátizsákba, így kéznél van a segítség, ha minden kötél szakad! További információk

    Rendelés alatt

  6. Egykezes bicska

    1 790 Ft
    Ezt az egyszerű műanyag markolattal ellátott zsebkést általános célra ajánljuk, legyen szó étkezésről, aprításról, faragásról, sőt akár menedéképítésben is nagy hasznát veheti. További információk
  7. Egykezes szikravető

    4 750 Ft
    Ezzel az egykezes automatikus szikravetővel a gyakorlatlanabb túlélők is sikeresen tudnak szikrát, és azzal tüzet gyújtani.

    Összecsukható tokjában kis helyet foglal, így praktikus kiegészítője lehet bármely túrafelszerelésnek és vészhelyzeti csomagnak
    További információk

  8. Elakadás és vészjelző lámpa

    3 490 Ft
    Ez a lámpa messziről figyelmezteti a közlekedőket, ha vészhelyzet esetén vagy elakadáskor bekapcsolja. Éjszakai túrán, vagy táborozáskor segítheti a helymegjelölést és a tájékozódást is. További információk
  9. Elit túlélőcsomag - 1 személyre

    44 500 Ft
    Ez a csomag egy személy számára biztosíthatja kb. 3 napig az alapvető túlélést. Olyan eszközöket is tartalmaz, mely komfortosabbá teheti életét a vészhelyzetben, ilyen például a munkavédelmi felszerelések.Segítségére lehet bármely kirándulás, túra vagy táborozás alkalmával is.
    A csomag vészhelyzeti és túlélési szakértők segítségével lett összeállítva.
    További információk
  10. Elit túlélőcsomag - 2 személyre

    64 900 Ft
    Ez a csomag két személy számára biztosíthatja kb. 3 napig az alapvető túlélést. Olyan eszközöket is tartalmaz, mely komfortosabbá teheti életét a vészhelyzetben, ilyen például a munkavédelmi felszerelések.Segítségére lehet bármely kirándulás, túra vagy táborozás alkalmával is.
    A csomag vészhelyzeti és túlélési szakértők segítségével lett összeállítva. További információk
Név
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

21-30-ig Össz.: 193

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5