A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-35-ig Össz.: 35

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Paprika spray · 40ml

    Hatékony védelmet nyújt az agresszív állatok ellen. Legyen az erdő vagy városi környezet, előfordulhat, futás vagy túrázás közben, vaddisznóval vagy agresszív kóbor kutyával találkozik az ember. Még a nagyobb testű állatokat is megállítja anélkül, hogy maradandó egészségkárosodást okozna. Olvassa el a részletes leírást is!

    18 éven aluliaknak nem árusítható! Ha Ön elmúlt 18 éves, nyilatkoznia kell az alábbi négyzet bejelölésével. Ha nem ért egyet az alábbiakkal, ne vásárolja meg a terméket!

    További információk

  2. Mini zsebtűzhely

    2 990 Ft

    Esbit rendszerű zsebtűzhelyünk kisebb, könnyebb verziója, ideális hexamin vagy spirituszos tüzelőanyaghoz.

    Minden kirándulófelszerelés ideális kiegészítője, akár zsebben is elfér. 6 db hexamin tüzelőanyag kockát csomagoltunk az összehajtott tűzhelybe így az nem foglal külön helyet.

    További információk
  3. Tapadós lábujjmelegítő /pár

    Cipőbe, bakancsba helyezve kellemesen melegíti a lábujjakat. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 5 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  4. Kézmelegítő /pár

    Kesztyűbe, zsebbe helyezve vagy kézben tartva kellemesen átmelegíti kezét. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Szánkózik a gyerekekkel vagy karácsonyi vásárban nézelődik? Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 7 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  5. Univerzális ásókészlet

    Ásó, balta, fűrész és kés valamint számos funkció egy készletben. A gumi markolattal ellátott erős nyélre egyszerűen felpattinthatja a kívánt eszközt és már dolgozhat is.
    Szinte bármely munkát elvégezhet, mely a táborhely vagy menedék építésénél szükség lehet, de tűzgyújtásnál és az étel előkészítésénél is hasznát veheti.
    Praktikus tokjával akár hátizsákra is rögzíthető, így mindig a keze ügyében tarthatja. További információk
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-35-ig Össz.: 35

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4