A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-40-ig Össz.: 154

Oldal:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Paracord zsinór - coyote

    2 450 Ft

    Ez a nagy teherbírású nejlon kötél (ejtőernyős zsinór) számos helyzetben lehet a segítségére: menedék építés, csomagolás, javítás esetén, de akár dekorációs célokra is felhasználhatja.

    Coyote színben.

    15 méter (50 feet) hosszú, 550-es paracord zsinór.

    További információk
  2. Evőeszközök bicskában

    3 450 Ft
    Kés-kanál-villa és sörnyitó egy eszközben. Kis helyen elfér és könnyű mégis teljes értékű evőeszköz készlet áll rendelkezésére.
    A trükk az, hogy szétszedhető, így kanál-villa párossal (például spagettit) vagy kés-villa kombinációval étkezhet.
    További információk
  3. Testmelegítő párna /db

    Kültéri munkához, sétához ajánljuk. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 12 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  4. Melegítő talpbetét /pár

    1 070 Ft Akár: 807 Ft

    Cipőbe, bakancsba helyezve kellemesen melegíti az egész lábfejet. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 5 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  5. Tapadós lábujjmelegítő /pár

    Cipőbe, bakancsba helyezve kellemesen melegíti a lábujjakat. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 5 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  6. Kézmelegítő /pár

    Kesztyűbe, zsebbe helyezve vagy kézben tartva kellemesen átmelegíti kezét. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Szánkózik a gyerekekkel vagy karácsonyi vásárban nézelődik? Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 7 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  7. Főzőszett - tábori konyha

    10 900 Ft
    Összecsomagoltuk azokat az eszközöket, melyekkel egyszerűen meleg ételt készíthet magának. Megtalálja benne az étel tárolásához, előkészítéséhez, elkészítéséhez és elfogyasztásához szükséges eszközöket. Könnyű, tartós és mindig rendelkezésére áll.
    További információk
  8. Mini gyalogsági ásó

    2 850 Ft
    Összehajtható ásó, mely számtalan helyzetben segítségére lehet: gombászás, élelem gyűjtés, táborhely építés vagy a veszélyes anyagok (ételmaradék, ürülék) elásásában is.
    Praktikus tokjával akár övre vagy hátizsákra is rögzíthető, így mindig a keze ügyében tarthatja.
    További információk
  9. Univerzális ásókészlet

    Ásó, balta, fűrész és kés valamint számos funkció egy készletben. A gumi markolattal ellátott erős nyélre egyszerűen felpattinthatja a kívánt eszközt és már dolgozhat is.
    Szinte bármely munkát elvégezhet, mely a táborhely vagy menedék építésénél szükség lehet, de tűzgyújtásnál és az étel előkészítésénél is hasznát veheti.
    Praktikus tokjával akár hátizsákra is rögzíthető, így mindig a keze ügyében tarthatja. További információk
  10. Duplafalú bögre

    2 990 Ft
    Forró vagy hideg ételek italok fogyasztásához ideális ez az edény. Kiváló hőszigetelő, nemcsak megóvja kezét a túlzott hidegtől vagy melegtől, de a benne tárolt élelem is tovább megtartja hőmérsékletét.
    Bárhol és bármikor jó szolgálatot tehet ez a könnyű, rozsdamentes acélból készült dupla falú bögre.
    További információk
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-40-ig Össz.: 154

Oldal:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6