A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

41-50-ig Össz.: 103

Oldal:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. Duplafalú bögre

    2 990 Ft
    Forró vagy hideg ételek italok fogyasztásához ideális ez az edény. Kiváló hőszigetelő, nemcsak megóvja kezét a túlzott hidegtől vagy melegtől, de a benne tárolt élelem is tovább megtartja hőmérsékletét.
    Bárhol és bármikor jó szolgálatot tehet ez a könnyű, rozsdamentes acélból készült dupla falú bögre.
    További információk
  2. Többcélú bögre · 450ml

    3 390 Ft
    Ivás, főzés, étkezés vagy akár parázs szállítás? Bárhol bármikor jó szolgálatot tehet ez a könnyű, rozsdamentes acélból készült bögre.
    Ez a bögre a MHU-F-33382 cikkszámú bögrénk nagyobb testvére, melyben nagyobb mennyiségű ételt-italt melegíthet. A füle behajtható, így kisebb helyet foglal a felszerelésben.
    További információk
  3. Újrafelhasználható melegítő tasak

    2 290 Ft

    Gyorsan elérhető hőforrás, mely kesztyűbe, zsebbe helyezve vagy kézben tartva kellemesen átmelegíti kezét. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor átfagyott végtagjait egyszerűen szeretné átmelegíteni. A folyadékban található fém lapka meghajlításával (pattintásával) aktiválhatja, így a tasak néhány perc alatt kb. 50°C-ra melegszik fel.

    További információk
  4. Világító fényrúd 3 db

    1 490 Ft
    Ezek a vészhelyzeti fényrudak hőmérséklettől függően akár 8-12 órán keresztül világítanak.
    Hangtalan, füstmentes kémiai fényforrás, mely használható még víz alatt is. Sötétben helymeghatározáshoz, a közvetlen környezet megvilágításához, riasztó vagy vészhelyzeti jelzéshez alkalmazható, például sátor és horgászhely megvilágításához is.
    További információk
  5. Kapucnis esőköpeny gyerekeknek

    750 Ft
    Könnyű poncsó szabású kapucnis esőkabát, mellyel gyermekét sem éri váratlanul az eső, hiszen akár a zsebében vagy táskájában is tarthatja.
    További információk
  6. Személyi riasztó

    1 990 Ft
    Ezt a kis méretű könnyű készüléket egyszerűen csatolja fel a kézitáskára, övre, kulcstartóra, hátizsákra vagy bármely a keze ügyébe eső helyre és ha úgy érzi veszélyben van, vagy fel akarja hívni magára a figyelmet, egy rántással kb. 120 dB hangerejű riasztó hangot aktiválhat.
    Túra esetén jelezhet társainak, ha leszakadt a csoporttól, legyen az gyermek vagy felnőtt. További információk
  7. 3 LED-es dinamós zseblámpa

    2 290 Ft

    Ez a nagy fényerejű és hatékony 3 LED-es zseblámpa egy praktikus és olcsó megoldás, minden olyan helyzetben, amikor saját fényforrásra van szükségünk.

    További információk
  8. Vízfertőtlenítő tabletta - Katadyn

    9 790 Ft
    A Katadyn Micropur Classic MC 1T vízfertőtlenítő tabletta klórmentes, ezüst-ion technológiának köszönhetően megtisztítja a kórokozóktól, ezáltal ihatóvá teszi a szűrt vagy csapvizet. Rendkívül hatékonyan öli a kórokozó baktériumokat, a vízi úton terjedő betegségek kórokozóit.

    A doboz tartalma 100 db tabletta.

    Várható érkezés: bizonytalan További információk
  9. Alumínium kulacs - 400ml

    1 190 Ft
    Kis méretű, könnyű de strapabíró alumínium kulacs, színével megegyező karabinerrel és műanyag tetővel. Elfér a táska kisebb zsebében, vagy a karabiner segítségével egyszerűen a felszerelésre rögzíthető.
    Fényes, lakkozott felületű, változatos színekben rendelhető, így akár női vagy gyermek túrakészlet szemet gyönyörködtető kiegészítője is lehet. További információk
  10. LED-lámpa karabinerrel

    850 Ft
    Ez a több színben rendelhető zseblámpa háromféle világítási móddal rendelkezik. Adjon gyermekének, vagy helyezze kedvence nyakörvére, így sötétben sem veszti szem elől.
    További információk
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

41-50-ig Össz.: 103

Oldal:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7