A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-40-ig Össz.: 103

Oldal:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Vízhólyag tapasz - 5 db

    2 450 Ft
    Hosszabb séta vagy túra alkalmával előfordulhat, hogy a kényelmesnek tűnő cipő vagy bakancs is kidörzsöli a lábat, vízhólyag keletkezik az érintett bőrfelületen.
    Ez nem csak kellemetlen, de jelentősen lassítja a haladási sebességet.
    Az ilyen problémák csökkentésére ajánljuk ezt a tapaszt.

    További információk
  2. Stift csípésekre - 14ml

    1 550 Ft
    Vakarás, jég, nyomjunk bele keresztet? Önnek mi segít a viszketés elmulasztásában?
    Ez a praktikus, kisméretű csíptetővel ellátott stift gyors enyhülést ad a csípésekre! Azonnal csillapítja a szúnyog, légy és bögöly, hangya, méh, darázs és csalán, sőt akár a medúza csípésekből eredő viszketést és kellemetlen érzést. Helye van bármely úticsomagban, és az otthoni gyógyszerek között is.
    További információk

    Rendelés alatt

  3. Vízhatlan irattároló - M

    1 250 Ft
    Védje fontos iratait, kisebb tárgyait a nedvességtől.
    Ez az egyszerű és tépőzárral ellátott átlátszó műanyag tasak jó szolgálatot tehet nemcsak vészhelyzetben, hanem egy kirándulás vagy vízitúra alkalmával is.
    Mérete 18x25 cm
    További információk
  4. Evőeszközök bicskában

    3 450 Ft
    Kés-kanál-villa és sörnyitó egy eszközben. Kis helyen elfér és könnyű mégis teljes értékű evőeszköz készlet áll rendelkezésére.
    A trükk az, hogy szétszedhető, így kanál-villa párossal (például spagettit) vagy kés-villa kombinációval étkezhet.
    További információk
  5. Moose elsősegélykészlet

    3 250 Ft
    Ezt az elsősegélykészletet a vásárlói igények és a saját tapasztalatok alapján hoztuk létre.
    Legyen az kisebb túra, kirándulás, utazás vagy horgászkaland ez a pehelykönnyű kis készlet mindig rendelkezésre áll a kisebb sérülések ellátásához, de helye van az autóban is a szabvány elsősegély doboz mellett, a garázsban vagy a konyhában is. További információk
  6. Vérzéscsillapító spray - 50ml - Piros

    3 650 Ft
    Legyen Önnél ez a termék, ha egyedül vagy családjával kirándulni indul, és otthon vagy a garázsban is jó szolgálatot tehet, ha kéznél van.

    A vérzéscsillapító gyors segítség a horzsolások, vágások okozta vérzések esetén, ezáltal a vérveszteség okozta további problémák csillapítására. A vérző seb ellátását és kötözését is nagyban meggyorsítja.A permetezés után azonnal elállítja a vérzést, ápolja a sebet és elősegíti a sebgyógyulást.
    További információk

    Rendelés alatt

  7. Paprika spray · 40ml

    Hatékony védelmet nyújt az agresszív állatok ellen. Legyen az erdő vagy városi környezet, előfordulhat, futás vagy túrázás közben, vaddisznóval vagy agresszív kóbor kutyával találkozik az ember. Még a nagyobb testű állatokat is megállítja anélkül, hogy maradandó egészségkárosodást okozna. Olvassa el a részletes leírást is!

    18 éven aluliaknak nem árusítható! Ha Ön elmúlt 18 éves, nyilatkoznia kell az alábbi négyzet bejelölésével. Ha nem ért egyet az alábbiakkal, ne vásárolja meg a terméket!

    További információk

  8. Tapadós lábujjmelegítő /pár

    Cipőbe, bakancsba helyezve kellemesen melegíti a lábujjakat. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 5 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  9. Kézmelegítő /pár

    Kesztyűbe, zsebbe helyezve vagy kézben tartva kellemesen átmelegíti kezét. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Szánkózik a gyerekekkel vagy karácsonyi vásárban nézelődik? Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 7 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  10. Főzőszett - tábori konyha

    10 900 Ft
    Összecsomagoltuk azokat az eszközöket, melyekkel egyszerűen meleg ételt készíthet magának. Megtalálja benne az étel tárolásához, előkészítéséhez, elkészítéséhez és elfogyasztásához szükséges eszközöket. Könnyű, tartós és mindig rendelkezésére áll.
    További információk
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-40-ig Össz.: 103

Oldal:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6