A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

51-60-ig Össz.: 164

Oldal:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  1. Paracord zsinór - coyote

    2 450 Ft

    Ez a nagy teherbírású nejlon kötél (ejtőernyős zsinór) számos helyzetben lehet a segítségére: menedék építés, csomagolás, javítás esetén, de akár dekorációs célokra is felhasználhatja.

    Coyote színben.

    15 méter (50 feet) hosszú, 550-es paracord zsinór.

    További információk
  2. Evőeszközök bicskában

    3 450 Ft
    Kés-kanál-villa és sörnyitó egy eszközben. Kis helyen elfér és könnyű mégis teljes értékű evőeszköz készlet áll rendelkezésére.
    A trükk az, hogy szétszedhető, így kanál-villa párossal (például spagettit) vagy kés-villa kombinációval étkezhet.
    További információk
  3. Testmelegítő párna /db

    Kültéri munkához, sétához ajánljuk. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 12 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  4. Melegítő talpbetét /pár

    1 070 Ft Akár: 807 Ft

    Cipőbe, bakancsba helyezve kellemesen melegíti az egész lábfejet. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 5 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  5. Moose elsősegélykészlet

    3 250 Ft
    Ezt az elsősegélykészletet a vásárlói igények és a saját tapasztalatok alapján hoztuk létre.
    Legyen az kisebb túra, kirándulás, utazás vagy horgászkaland ez a pehelykönnyű kis készlet mindig rendelkezésre áll a kisebb sérülések ellátásához, de helye van az autóban is a szabvány elsősegély doboz mellett, a garázsban vagy a konyhában is. További információk
  6. Vérzéscsillapító spray - 50ml - Piros

    3 650 Ft
    Legyen Önnél ez a termék, ha egyedül vagy családjával kirándulni indul, és otthon vagy a garázsban is jó szolgálatot tehet, ha kéznél van.

    A vérzéscsillapító gyors segítség a horzsolások, vágások okozta vérzések esetén, ezáltal a vérveszteség okozta további problémák csillapítására. A vérző seb ellátását és kötözését is nagyban meggyorsítja.A permetezés után azonnal elállítja a vérzést, ápolja a sebet és elősegíti a sebgyógyulást.
    További információk

    Rendelés alatt

  7. Paprika spray · 40ml

    Hatékony védelmet nyújt az agresszív állatok ellen. Legyen az erdő vagy városi környezet, előfordulhat, futás vagy túrázás közben, vaddisznóval vagy agresszív kóbor kutyával találkozik az ember. Még a nagyobb testű állatokat is megállítja anélkül, hogy maradandó egészségkárosodást okozna. Olvassa el a részletes leírást is!

    18 éven aluliaknak nem árusítható! Ha Ön elmúlt 18 éves, nyilatkoznia kell az alábbi négyzet bejelölésével. Ha nem ért egyet az alábbiakkal, ne vásárolja meg a terméket!

    További információk

  8. Mini zsebtűzhely

    2 990 Ft

    Esbit rendszerű zsebtűzhelyünk kisebb, könnyebb verziója, ideális hexamin vagy spirituszos tüzelőanyaghoz.

    Minden kirándulófelszerelés ideális kiegészítője, akár zsebben is elfér. 6 db hexamin tüzelőanyag kockát csomagoltunk az összehajtott tűzhelybe így az nem foglal külön helyet.

    További információk
  9. Tapadós lábujjmelegítő /pár

    Cipőbe, bakancsba helyezve kellemesen melegíti a lábujjakat. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 5 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  10. Kézmelegítő /pár

    Kesztyűbe, zsebbe helyezve vagy kézben tartva kellemesen átmelegíti kezét. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Szánkózik a gyerekekkel vagy karácsonyi vásárban nézelődik? Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 7 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

51-60-ig Össz.: 164

Oldal:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8