A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-40-ig Össz.: 66

Oldal:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Sebtapasz égési sérülésekre - 8 db

    4 490 Ft
    Talán az egyik legkellemetlenebb sérülés az égési sérülés. Legyen az tűz vagy parázs, forró nyárs, főzőedény vagy akár vasaló, fájdalmas égési sérülést tud okozni. Az ilyen kisebb sérülések ellátására lett ez a sebtapasz kifejlesztve. További információk
  2. Vízszűrő - Klondike

    39 900 Ft
    Ez a szűrő szinte bármilyen természetes forrásból származó vizet fogyaszthatóvá tesz, így akkor is ivóvízhez juthat, ha az nem áll rendelkezésre biztonságos forrásból. Nem kell ahhoz katasztrófának történnie, hogy jó szolgálatot tegyen ez az eszköz. Akár 5000 liter ivóvíz szűrésére.
    NEM CSAK CSAPVÍZ SZŰRÉSÉRE ALKALMAS! További információk

    Rendelés alatt

  3. Elsősegély készlet - S

    1 650 Ft
    Ezt az elsősegély készletet szinte minden helyzetben ajánljuk: utazáshoz, kiránduláshoz, városnézéshez és akár az otthoni házipatika kiegészítőjeként.
    Tartsa kéznél, így rendelkezésre áll a kisebb sérülések ellátásához. További információk
  4. Hűtőtáska - 9 liter

    2 490 Ft
    Kompakt, könnyű összehajtható vízálló hűtőtáska, kb. 9 literes befogadóképességgel.
    Ez a piros színben kapható hűtőtáska nemcsak tárolásra alkalmas, hanem strandon, túrázáskor és utazáskor is segítségére lehet, ha a beltartalmát óvni kell a külső hőmérséklettől. Legyen az hideg vagy meleg, a táska hőszigetelő képességével tovább megtartja a tárolt anyagok hőmérsékletét. További információk
  5. Elsősegély-felszerelés „B” - KÖHÉM

    4 990 Ft
    Közkívánatra már nálunk is kapható a szabványos, KÖHÉM rendeletnek megfelelő autós elsősegély csomag.
    Amellett, hogy az autóban a helye, túra, kirándulás, utazás vagy horgászkaland alkalmával ez a készlet mindig rendelkezésre áll a kisebb sérülések ellátásához, de helye van otthon a garázsban, konyhában vagy az irodában is.
    Jelenlegi készletünk lejárati ideje: 2025.01. További információk

    Rendelés alatt

  6. Levélszappan - 20db

    1 050 Ft
    Ez a nyitható műanyag tok, a benne tárolt 20 db illatos szappanlevéllel, bármilyen utazáskor kéznél van, ha tisztálkodnia kell, legyen az természetjárás vagy városi kaland. További információk
  7. Vízhólyag tapasz - 5 db

    2 450 Ft
    Hosszabb séta vagy túra alkalmával előfordulhat, hogy a kényelmesnek tűnő cipő vagy bakancs is kidörzsöli a lábat, vízhólyag keletkezik az érintett bőrfelületen.
    Ez nem csak kellemetlen, de jelentősen lassítja a haladási sebességet.
    Az ilyen problémák csökkentésére ajánljuk ezt a tapaszt.

    További információk
  8. Frissítő, nedves kéztörlő - 20 db

    560 Ft
    Általános, hétköznapi felhasználásra ajánljuk ezt a terméket, ha nem szeretne nagyobb csomag nedves törlőt magával vinni.
    Zsebben, táskában, de akár egy pénztárcába is befér egy-egy csomag, így mindig kéznél van, ha meg szeretné tisztítani a kezét vagy fel akarja frissíteni magát, de nem talál a közelben mosdót. További információk
  9. Hűsítő kendő

    2 390 Ft
    Ez a praktikus kendő kánikulában, kánikulában nemcsak enyhülést nyújt, de segíti a test optimális hőleadását is. További információk
  10. Tasakos tartós víz 5x100ml

    1 890 Ft

    Egy átlagos ember kb. 3 napig bírja víz nélkül, és kell katasztrófahelyzetnek lennie ahhoz, hogy ivóvízre legyen szüksége.

    Ez a zsebben elférő kis tasak nemcsak vészhelyzetben, hanem sportoláskor vagy fizikai munka közben is enyhítheti szomját.

    A legtöbb zacskós víz csak pár napig fogyasztható, azonban e termékünk különleges csomagolása évekig megőrzi a csíramentes, szűrt víz frissességét.

    A jelenlegi készlet lejárati ideje 2024 Szeptember.

    További információk
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-40-ig Össz.: 66

Oldal:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6