A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

20 oldalanként

61-80-ig Össz.: 85

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Egykezes szikravető

    4 750 Ft
    Ezzel az egykezes automatikus szikravetővel a gyakorlatlanabb túlélők is sikeresen tudnak szikrát, és azzal tüzet gyújtani.

    Összecsukható tokjában kis helyet foglal, így praktikus kiegészítője lehet bármely túrafelszerelésnek és vészhelyzeti csomagnak
    További információk

  2. Tasakos tartós víz 5x100ml

    1 890 Ft

    Egy átlagos ember kb. 3 napig bírja víz nélkül, és kell katasztrófahelyzetnek lennie ahhoz, hogy ivóvízre legyen szüksége.

    Ez a zsebben elférő kis tasak nemcsak vészhelyzetben, hanem sportoláskor vagy fizikai munka közben is enyhítheti szomját.

    A legtöbb zacskós víz csak pár napig fogyasztható, azonban e termékünk különleges csomagolása évekig megőrzi a csíramentes, szűrt víz frissességét.

    A jelenlegi készlet lejárati ideje 2024 Szeptember.

    További információk
  3. Mini acél feszítővas

    1 590 Ft
    Ez a többcélú szerszám jó szolgálatot tehet menedék készítésnél, táborhely kialakításakor vagy bármely építéskor/bontáskor.
    Erős, masszív, mégis kis helyen elfér.
    További információk
  4. Frissítő, nedves kéztörlő - 20 db

    560 Ft
    Általános, hétköznapi felhasználásra ajánljuk ezt a terméket, ha nem szeretne nagyobb csomag nedves törlőt magával vinni.
    Zsebben, táskában, de akár egy pénztárcába is befér egy-egy csomag, így mindig kéznél van, ha meg szeretné tisztítani a kezét vagy fel akarja frissíteni magát, de nem talál a közelben mosdót. További információk
  5. Mini multitool - több funkciós szerszám

    1 990 Ft

    Vigye magával ezt az eszközt, ha elindul otthonról!
    Ez a mini szerszám több hasznos szerszámot rejt, tokja felcsatolható például övre vagy pántra, így bármikor kéznél van:
    További információk

  6. Mini gyalogsági ásó

    2 850 Ft
    Összehajtható ásó, mely számtalan helyzetben segítségére lehet: gombászás, élelem gyűjtés, táborhely építés vagy a veszélyes anyagok (ételmaradék, ürülék) elásásában is.
    Praktikus tokjával akár övre vagy hátizsákra is rögzíthető, így mindig a keze ügyében tarthatja.
    További információk
  7. Láthatósági pánt - 1 pár

    390 Ft
    Rugós fényvisszaverő pánt, mely könnyen felhelyezhető csuklóra, bokára, hátizsákra vagy akár a kerékpárra is. Főleg szürkületben vagy sötétben biztonságosabbá teszi a közlekedést, legyen az felnőtt vagy gyermek.
    További információk
  8. Láthatósági csík gyerekeknek

    960 Ft
    Fényvisszaverővel ellátott, feltűnő színű csík, mely gyerekek számára lett tervezve. Bármely felsőruházat fölé egyszerűen felhúzható, nem kell aggódni, hogy a túl szűknek érezné a gyermek, sötétben vagy szürkületben is észlelhető felhasználója.

    További információk
  9. LED-lámpa karabinerrel

    850 Ft
    Ez a több színben rendelhető zseblámpa háromféle világítási móddal rendelkezik. Adjon gyermekének, vagy helyezze kedvence nyakörvére, így sötétben sem veszti szem elől.
    További információk
  10. Alumínium kulacs - 400ml

    1 190 Ft
    Kis méretű, könnyű de strapabíró alumínium kulacs, színével megegyező karabinerrel és műanyag tetővel. Elfér a táska kisebb zsebében, vagy a karabiner segítségével egyszerűen a felszerelésre rögzíthető.
    Fényes, lakkozott felületű, változatos színekben rendelhető, így akár női vagy gyermek túrakészlet szemet gyönyörködtető kiegészítője is lehet. További információk
  11. Vízfertőtlenítő tabletta - Katadyn

    9 790 Ft
    A Katadyn Micropur Classic MC 1T vízfertőtlenítő tabletta klórmentes, ezüst-ion technológiának köszönhetően megtisztítja a kórokozóktól, ezáltal ihatóvá teszi a szűrt vagy csapvizet. Rendkívül hatékonyan öli a kórokozó baktériumokat, a vízi úton terjedő betegségek kórokozóit.

    A doboz tartalma 100 db tabletta.

    Várható érkezés: bizonytalan További információk
  12. 3 LED-es dinamós zseblámpa

    2 290 Ft

    Ez a nagy fényerejű és hatékony 3 LED-es zseblámpa egy praktikus és olcsó megoldás, minden olyan helyzetben, amikor saját fényforrásra van szükségünk.

    További információk
  13. Kapucnis esőköpeny gyerekeknek

    750 Ft
    Könnyű poncsó szabású kapucnis esőkabát, mellyel gyermekét sem éri váratlanul az eső, hiszen akár a zsebében vagy táskájában is tarthatja.
    További információk
  14. Világító fényrúd 3 db

    1 490 Ft
    Ezek a vészhelyzeti fényrudak hőmérséklettől függően akár 8-12 órán keresztül világítanak.
    Hangtalan, füstmentes kémiai fényforrás, mely használható még víz alatt is. Sötétben helymeghatározáshoz, a közvetlen környezet megvilágításához, riasztó vagy vészhelyzeti jelzéshez alkalmazható, például sátor és horgászhely megvilágításához is.
    További információk
  15. Univerzális ásókészlet

    Ásó, balta, fűrész és kés valamint számos funkció egy készletben. A gumi markolattal ellátott erős nyélre egyszerűen felpattinthatja a kívánt eszközt és már dolgozhat is.
    Szinte bármely munkát elvégezhet, mely a táborhely vagy menedék építésénél szükség lehet, de tűzgyújtásnál és az étel előkészítésénél is hasznát veheti.
    Praktikus tokjával akár hátizsákra is rögzíthető, így mindig a keze ügyében tarthatja. További információk
  16. Elakadás és vészjelző lámpa

    3 490 Ft
    Ez a lámpa messziről figyelmezteti a közlekedőket, ha vészhelyzet esetén vagy elakadáskor bekapcsolja. Éjszakai túrán, vagy táborozáskor segítheti a helymegjelölést és a tájékozódást is. További információk
  17. Paprika spray · 40ml

    Hatékony védelmet nyújt az agresszív állatok ellen. Legyen az erdő vagy városi környezet, előfordulhat, futás vagy túrázás közben, vaddisznóval vagy agresszív kóbor kutyával találkozik az ember. Még a nagyobb testű állatokat is megállítja anélkül, hogy maradandó egészségkárosodást okozna. Olvassa el a részletes leírást is!

    18 éven aluliaknak nem árusítható! Ha Ön elmúlt 18 éves, nyilatkoznia kell az alábbi négyzet bejelölésével. Ha nem ért egyet az alábbiakkal, ne vásárolja meg a terméket!

    További információk

  18. Vérzéscsillapító spray - 50ml - Piros

    3 650 Ft
    Legyen Önnél ez a termék, ha egyedül vagy családjával kirándulni indul, és otthon vagy a garázsban is jó szolgálatot tehet, ha kéznél van.

    A vérzéscsillapító gyors segítség a horzsolások, vágások okozta vérzések esetén, ezáltal a vérveszteség okozta további problémák csillapítására. A vérző seb ellátását és kötözését is nagyban meggyorsítja.A permetezés után azonnal elállítja a vérzést, ápolja a sebet és elősegíti a sebgyógyulást.
    További információk

    Rendelés alatt

  19. Moose elsősegélykészlet

    3 250 Ft
    Ezt az elsősegélykészletet a vásárlói igények és a saját tapasztalatok alapján hoztuk létre.
    Legyen az kisebb túra, kirándulás, utazás vagy horgászkaland ez a pehelykönnyű kis készlet mindig rendelkezésre áll a kisebb sérülések ellátásához, de helye van az autóban is a szabvány elsősegély doboz mellett, a garázsban vagy a konyhában is. További információk
  20. Vízhatlan irattároló - M

    1 250 Ft
    Védje fontos iratait, kisebb tárgyait a nedvességtől.
    Ez az egyszerű és tépőzárral ellátott átlátszó műanyag tasak jó szolgálatot tehet nemcsak vészhelyzetben, hanem egy kirándulás vagy vízitúra alkalmával is.
    Mérete 18x25 cm
    További információk
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

20 oldalanként

61-80-ig Össz.: 85

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5