A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-40-ig Össz.: 183

Oldal:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Moose elsősegélykészlet

    3 250 Ft
    Ezt az elsősegélykészletet a vásárlói igények és a saját tapasztalatok alapján hoztuk létre.
    Legyen az kisebb túra, kirándulás, utazás vagy horgászkaland ez a pehelykönnyű kis készlet mindig rendelkezésre áll a kisebb sérülések ellátásához, de helye van az autóban is a szabvány elsősegély doboz mellett, a garázsban vagy a konyhában is. További információk
  2. Vérzéscsillapító spray - 50ml - Piros

    3 650 Ft
    Legyen Önnél ez a termék, ha egyedül vagy családjával kirándulni indul, és otthon vagy a garázsban is jó szolgálatot tehet, ha kéznél van.

    A vérzéscsillapító gyors segítség a horzsolások, vágások okozta vérzések esetén, ezáltal a vérveszteség okozta további problémák csillapítására. A vérző seb ellátását és kötözését is nagyban meggyorsítja.A permetezés után azonnal elállítja a vérzést, ápolja a sebet és elősegíti a sebgyógyulást.
    További információk

    Rendelés alatt

  3. Paprika spray · 40ml

    Hatékony védelmet nyújt az agresszív állatok ellen. Legyen az erdő vagy városi környezet, előfordulhat, futás vagy túrázás közben, vaddisznóval vagy agresszív kóbor kutyával találkozik az ember. Még a nagyobb testű állatokat is megállítja anélkül, hogy maradandó egészségkárosodást okozna. Olvassa el a részletes leírást is!

    18 éven aluliaknak nem árusítható! Ha Ön elmúlt 18 éves, nyilatkoznia kell az alábbi négyzet bejelölésével. Ha nem ért egyet az alábbiakkal, ne vásárolja meg a terméket!

    További információk

  4. Tapadós lábujjmelegítő /pár

    Cipőbe, bakancsba helyezve kellemesen melegíti a lábujjakat. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 5 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  5. Kézmelegítő /pár

    Kesztyűbe, zsebbe helyezve vagy kézben tartva kellemesen átmelegíti kezét. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor sokáig áll egy helyen: horgászat, vadászat...stb. Szánkózik a gyerekekkel vagy karácsonyi vásárban nézelődik? Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 7 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

    További információk
  6. Duplafalú bögre

    2 990 Ft
    Forró vagy hideg ételek italok fogyasztásához ideális ez az edény. Kiváló hőszigetelő, nemcsak megóvja kezét a túlzott hidegtől vagy melegtől, de a benne tárolt élelem is tovább megtartja hőmérsékletét.
    Bárhol és bármikor jó szolgálatot tehet ez a könnyű, rozsdamentes acélból készült dupla falú bögre.
    További információk
  7. Többcélú bögre · 450ml

    3 390 Ft
    Ivás, főzés, étkezés vagy akár parázs szállítás? Bárhol bármikor jó szolgálatot tehet ez a könnyű, rozsdamentes acélból készült bögre.
    Ez a bögre a MHU-F-33382 cikkszámú bögrénk nagyobb testvére, melyben nagyobb mennyiségű ételt-italt melegíthet. A füle behajtható, így kisebb helyet foglal a felszerelésben.
    További információk
  8. Újrafelhasználható melegítő tasak

    2 290 Ft

    Gyorsan elérhető hőforrás, mely kesztyűbe, zsebbe helyezve vagy kézben tartva kellemesen átmelegíti kezét. Kültéri munkákhoz, sétához ajánljuk, olyan helyzetekben amikor átfagyott végtagjait egyszerűen szeretné átmelegíteni. A folyadékban található fém lapka meghajlításával (pattintásával) aktiválhatja, így a tasak néhány perc alatt kb. 50°C-ra melegszik fel.

    További információk
  9. Világító fényrúd 3 db

    1 490 Ft
    Ezek a vészhelyzeti fényrudak hőmérséklettől függően akár 8-12 órán keresztül világítanak.
    Hangtalan, füstmentes kémiai fényforrás, mely használható még víz alatt is. Sötétben helymeghatározáshoz, a közvetlen környezet megvilágításához, riasztó vagy vészhelyzeti jelzéshez alkalmazható, például sátor és horgászhely megvilágításához is.
    További információk
  10. Kapucnis esőköpeny gyerekeknek

    750 Ft
    Könnyű poncsó szabású kapucnis esőkabát, mellyel gyermekét sem éri váratlanul az eső, hiszen akár a zsebében vagy táskájában is tarthatja.
    További információk
Időrend
Csökkenő irány beállítása

Rács Lista

10 oldalanként

31-40-ig Össz.: 183

Oldal:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6