A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Kezdőlap

Mobil toalett / Hordozható WC

 • Egyedi céges ajánlatok!

  Ha ön cégnek, iskolának vagy kormányzati szervnek a megbízottja esetleg szeretné viszonteladóként forgalmazni termékeinket, forduljon hozzánk bizalommal, kérje tanácsadóink segítségét!.

 • Online ügyfélszolgálat

  Munkatársaink örömmel segítenek ha kérdése van vagy elakadt, esetleg valamelyik funkció nem úgy működik, ahogy megszokta.

 • Ingyenes házhozszállítás!

  Ha a 30 000 Forintot meghaladja rendelése értéke akkor átvállaljuk a kiszállítás díját!

Mobil toalett / Hordozható WC

16 990 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: MHU-G-MTLT

Nem kell katasztrófának történnie ahhoz, hogy ez a praktikus holmi segítségére legyen: Lakásfelújítás, vízitúra, kempingezés, sátorozás, horgász kirándulás alkalmával vagy olyankor, ha a szennyvízhálózat használata korlátozott, de akár szoba wc-ként is, gyors, elegáns és higiénikus megoldást nyújt. Előfordulhat olyan helyzet is amikor a kézenfekvő lehetőség nem adott a természetben.Kiváló olyan esetben is, ha folyó víz nem áll rendelkezésre, mert minden olyan higiéniai eszközt mellékeltünk hozzá, mely a tisztálkodást is lehetővé teszi, beleértve a kéz fertőtlenítését is.
A salakanyagot biztonságosan, szagmentesen lehet tárolni amíg végső elhelyezésére mód nyílik.Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

Nem kell katasztrófának történnie ahhoz, hogy ez a praktikus holmi segítségére legyen: Lakásfelújítás, vízitúra, kempingezés, sátorozás, horgász kirándulás alkalmával vagy olyankor, ha a szennyvízhálózat használata korlátozott, de akár szoba wc-ként is, gyors, elegáns és higiénikus megoldást nyújt. Előfordulhat olyan helyzet is amikor a kézenfekvő lehetőség nem adott a természetben.


Kiváló olyan esetben is, ha folyó víz nem áll rendelkezésre, mert minden olyan higiéniai eszközt mellékeltünk hozzá, mely a tisztálkodást is lehetővé teszi, beleértve a kéz fertőtlenítését is. A salakanyagot biztonságosan, szagmentesen lehet tárolni amíg végső elhelyezésére mód nyílik.


Más megfelelő méretű nejlonzacskóval is használható.

A csomag alapját egy 19 literes, ülőkével és lehajtható fedővel ellátott műanyag tároló alkotja, melyben hordozható WC minden kiegészítője elfér, így szállítása, tárolása egyszerűnek mondható.


A csomag tartalma:

 • 1 guriga toalett papír
 • 100 darab nedves törlőkendő
 • 1 üveg kézfertőtlenítő
 • 2 db visszazárható toalett tasak fertőtlenítő anyaggal, mely biológiailag lebomló anyagból készült
 • 1 darab illatosító

Vészhelyzeti Túlélőkészlet Általános Információ:
A csomag vészhelyzeti és túlélési szakértők segítségével lett összeállítva, követve kormányzati szervek és számos non-profit szervezet útmutatását.

Vélemények

Címkék

Termék címkék

 • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink