A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Kezdőlap

Mobil toalett / Hordozható WC

Mobil toalett / Hordozható WC

16 990 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: MHU-O-MTLT

Nem kell katasztrófának történnie ahhoz, hogy ez a praktikus holmi segítségére legyen: Lakásfelújítás, vízitúra, kempingezés, sátorozás, horgász kirándulás alkalmával vagy olyankor, ha a szennyvízhálózat használata korlátozott, de akár szoba wc-ként is, gyors, elegáns és higiénikus megoldást nyújt. Előfordulhat olyan helyzet is amikor a kézenfekvő lehetőség nem adott a természetben.Kiváló olyan esetben is, ha folyó víz nem áll rendelkezésre, mert minden olyan higiéniai eszközt mellékeltünk hozzá, mely a tisztálkodást is lehetővé teszi, beleértve a kéz fertőtlenítését is.
A salakanyagot biztonságosan, szagmentesen lehet tárolni amíg végső elhelyezésére mód nyílik.


Sérülésmentes, új termék. Utolsó darab.

Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

Nem kell katasztrófának történnie ahhoz, hogy ez a praktikus holmi segítségére legyen: Lakásfelújítás, vízitúra, kempingezés, sátorozás, horgász kirándulás alkalmával vagy olyankor, ha a szennyvízhálózat használata korlátozott, de akár szoba wc-ként is, gyors, elegáns és higiénikus megoldást nyújt. Előfordulhat olyan helyzet is amikor a kézenfekvő lehetőség nem adott a természetben.


Kiváló olyan esetben is, ha folyó víz nem áll rendelkezésre, mert minden olyan higiéniai eszközt mellékeltünk hozzá, mely a tisztálkodást is lehetővé teszi, beleértve a kéz fertőtlenítését is. A salakanyagot biztonságosan, szagmentesen lehet tárolni amíg végső elhelyezésére mód nyílik.


Más megfelelő méretű nejlonzacskóval is használható.

A csomag alapját egy 19 literes, ülőkével és lehajtható fedővel ellátott műanyag tároló alkotja, melyben hordozható WC minden kiegészítője elfér, így szállítása, tárolása egyszerűnek mondható.


A csomag tartalma:

  • 1 guriga toalett papír
  • 10 darab fertőtlenítő kendő
  • 1 darab többcélú ponyva - az illemhely takarásához
  • 1 db visszazárható toalett tasak fertőtlenítő anyaggal, mely biológiailag lebomló anyagból készült

Vészhelyzeti Túlélőkészlet Általános Információ:
A csomag vészhelyzeti és túlélési szakértők segítségével lett összeállítva, követve kormányzati szervek és számos non-profit szervezet útmutatását.

Sérülésmentes, új termék. Utolsó darab.

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink