Kirándulás

Bushcraft - Túlélés, természeti életmód - Makrai Tibor - Gyuricza László

Javasolt Termékek

Bushcraft - Túlélés, természeti életmód

3 000 Ft

2 590 Ft

Elérhetőség: Rendelés alatt

Cikkszám: MHU-SZ-BPBG

Könyvünket haszonnal forgathatja minden természetjáró ember, túrázók, kempingezők, kirándulók, horgászok, vadászok, erdészek, katonák, bushcrafterek, de olyanok is, akik csak elméletben szeretnének kalandozni.

Mérete miatt elsősorban otthoni olvasgatásra vagy célirányos felkészülési gyakorlat alkalmával ajánljuk, azonban nagyobb túrák alkalmával is elfér a csomagok között, hogy technikái élesben is kipróbálhatóak legyenek.


Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

A civilizált ember mára olyan messzire került a természettől, hogy újra meg kell tanulnia, hogyan boldogulhat benne. A bushcraft átmenetet képez a valódi túlélés és a természeti életmód között. Gyakorlói olyan hasznos ismereteket sajátítanak el, mint a víz fellelése és ihatóvá tétele a természetben, különböző menedékek építése, tűzgyújtási technikák, étel- és eszközkészítése primitív körülmények között vagy épp a túlélőkés helyes használata. Könyvünket haszonnal forgathatja minden természetjáró ember, túrázók, kempingezők, kirándulók, horgászok, vadászok, erdészek, katonák, bushcrafterek, de olyanok is, akik csak elméletben szeretnének kalandozni.

Szerzők: Makrai Tibor - Gyuricza László
Cím: Bushcraft - Túlélés, természeti életmód
Méret: 168x240 mm
Terjedelem: 224 oldal
Súly: kb. 2 kg
ISBN: 9789632517360
Kiadó: Pannon-Literatúra, Kisújszállás, 2010

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus

Javasolt Termékek

Újdonságaink