A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Könyvek

Túlélés

  • Egyedi céges ajánlatok!

    Ha ön cégnek, iskolának vagy kormányzati szervnek a megbízottja esetleg szeretné viszonteladóként forgalmazni termékeinket, forduljon hozzánk bizalommal, kérje tanácsadóink segítségét!.

  • Online ügyfélszolgálat

    Munkatársaink örömmel segítenek ha kérdése van vagy elakadt, esetleg valamelyik funkció nem úgy működik, ahogy megszokta.

  • Ingyenes házhozszállítás!

    Ha a 30 000 Forintot meghaladja rendelése értéke akkor átvállaljuk a kiszállítás díját!

Túlélés

750 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: MHU-SZ-BPBY

Ez a kötet határ az ismeretterjesztő és a szórakoztató könyvk között. Olvasmányos színes képekkel illusztrált, de sok egyszerű tippet ad és technikát ismertet meg. A kezdő túlélők és természetjárók figyelmébe ajánljuk, illetve a téma iránt érdeklődők első könyvének.
Olvass lenyűgöző túlélőtörténeteket a Föld legkietlenebb vidékein ragadt kalandorokról, és ismerj meg alapvető túlélőtechnikákat.Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

Hol kereshetsz menedéket nehéz terepen? Milyen készségek elsajátításával élhetet túl a dzsungelt? Hogyan védekezhetsz a vadállatok támadása ellen? Hogyan segítheted a mentőalakulatok munkáját? A túlélés lényege a veszélyes körülmények leküzdése, legyen szó akár viharról vagy hajótörésről.
Olvass lenyűgöző túlélőtörténeteket a Föld legkietlenebb vidékein ragadt kalandorokról, és ismerj meg alapvető túlélőtechnikákat.

Szerző: Henry Brook
Cím: Túlélés
Méret: 150x203 mm
Terjedelem: 80 oldal
Súly: kb. 15 dkg
ISBN: 9789632517933
Kiadó: Szalay Könyvkereskedés, 2015.

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink