Kezdőlap

Vízálló hűtőtáska 6 liter

Vízálló hűtőtáska

3 900 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: MHU-G-BWC

Kompakt, könnyű összehajtható vízálló hűtőtáska.

Ez a piros színben kapható hűtőtáska több mint 6 literes kapacitásával nemcsak tárolásra alkalmas, hanem strandon, túrázáskor és utazáskor is segítségére lehet, ha a beltartalmát óvni kell a külső hőmérséklettől. Legyen az hideg vagy meleg, ez a táska hőszigetelő képességével tovább megtartja a tárolt anyagok hőmérsékletét, mely tovább fokozható jégakkuk, vagy melegítő akkuk* használatával.Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

Kompakt, könnyű összehajtható vízálló hűtőtáska.
Ez a piros színben kapható hűtőtáska több mint 6 literes kapacitásával nemcsak tárolásra alkalmas, hanem strandon, túrázáskor és utazáskor is segítségére lehet, ha a beltartalmát óvni kell a külső hőmérséklettől. Legyen az hideg vagy meleg, ez a táska hőszigetelő képességével tovább megtartja a tárolt anyagok hőmérsékletét, mely tovább fokozható jégakkuk, vagy melegítő akkuk* használatával, legyen az forró étel vagy hideg üdítő.

Erős és tartós anyagból készült. Pántjával övre vagy vállra is akasztható, fényvisszaverő csíkkal és a tetején gumi pántokkal rendelkezik, melyek segítségével további eszközök rögzíthetőek rá.
Métere: kb.: 22 x 17 x 14 cm (szél x mé x ma)

* az akkuk külön szerzendőek be!
**a képen látható tej csak illusztráció, és a méret érzékeltetését szolgálja, nem része ajánlatunknak!

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink