A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Kezdőlap

Vészhelyzeti mylar hálózsák

Mylar hálózsák

1 990 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: MHU-G-SWSB

Helytakarékos és könnyű. Helye van minden túrahátizsákban, túlélő csomagban és az autóban is jó szolgálatot tehet, amikor megvan az esélye, hogy a szabadban kell tölteni az éjszakát. Anyagának köszönhetően a test hőjének 90%-át a fólián belül tartja. Tisztán és melegen tart, védelmet nyújt az eső és a szél ellen is. Méretéből adódóan a teljes testet képes befedni, a fejet is beleértve. Erősített szélekkel rendelkezik, a szakadás elkerülése végett


Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

Helytakarékos és könnyű. Helye van minden túrahátizsákban, túlélő csomagban és az autóban is jó szolgálatot tehet, amikor megvan az esélye, hogy a szabadban kell tölteni az éjszakát. Anyagának köszönhetően a test hőjének 90%-át a fólián belül tartja. Tisztán és melegen tart, védelmet nyújt az eső és a szél ellen is. Méretéből adódóan a teljes testet képes befedni, a fejet is beleértve. Erősített szélekkel rendelkezik, a szakadás elkerülése végett.
A Mylar vészhelyzeti hálózsák használata:
Kicsomagolás után hajtsa szét és bújjon bele vagy terítse magára (felsőruházat fölé, ha van). Próbálja a lehető legtöbb fedetlen testfelületét betakarni vele, a száj és az orr befedése nélkül.
Hőtükörként is alkalmazhatja: menedék belső falát borítva visszaveri a test és a tűz hőjét. Vízálló. Ha a szükség úgy hozza, használható jelzésre, fényvisszaverőként is, de akár menedéképítéshez, kötözésre vagy szállításra is.
Ha később is használni szeretné, rázza ki, szárítsa meg, majd hajtsa össze.
Óvja a szakadástól és az éles tárgyaktól és a tűztől/hőtől!
Figyelem: NEM GYERMEKJÁTÉK, a csomagolás és a fólia fulladást okozhat, állandó felügyelet nélkül kisgyerekek és csecsemők ne használják!
Eldobáskor kérjük szelektív hulladékként kezelje a csomagolást is!

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink