A kosarad még üres

Nincsenek összehasonlítható termékeid.

Keresés
Kezdőlap

Tapadós testmelegítő - 5 db/csomag

Tapadós testmelegítő párna - 5db

1 725 Ft

1 490 Ft

Elérhetőség: Rendelés alatt

Cikkszám: MHU-H-0025

Nem mérgező, környezetbarát, egyszer használatos, szagtalan hőforrás, amely kizárólag nem gyúlékony, természetes alkotóelemek felhasználásával fejti ki hatását.


Kültéri munkához, sétához ajánljuk és horgászat vagy vadászat esetén is kellmes hőérzetet biztosít. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 20 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

Nem mérgező, környezetbarát, egyszer használatos, szagtalan hőforrás, amely kizárólag nem gyúlékony, természetes alkotóelemek felhasználásával fejti ki hatását.

Kültéri munkához, sétához ajánljuk és horgászat vagy vadászat esetén is kellmes hőérzetet biztosít. Kibontás után néhány perc alatt felmelegszik és akár 20 órán keresztül képes kellemesen melegen tartani használóját.

 

Egyszerűen bontsa ki a lezárt csomagból a párnát és kicsit rázza meg, hogy levegő érje! Húzza le a tapadófelületről a védőfóliát. Helyezze a párnát belülről a felvenni kívánt ruhára (pulóver/kabát belső részére vagy hálózsákba). Ne tegye a ragasztós felületet közvetlenül a bőrére. Az optimális eredmény elérése érdekében helyezze az alsó ruházatra, például a poló hátára ragasztva és erre vegye fel a további ruházatot.

 

Átlagos hőmérséklete 53 Cº · maximális: 68 Cº · üzemidő 40 Cº-on kb. akár 20 óra (függ a külső hőmérséklettől, a szellőzés intenzitásától)

Méret: 13x10 cm

Összetevők: vas, víz, vermikulit, aktív szén, só

NE HASZNÁLJA A TESTMELEGÍTŐT:
Hosszabb ideig a bőrével közvetlenül érintkezve· Csecsemők vagy kisgyermekek esetében · Zúzódásos vagy duzzadt testfelületre · Fagyott vagy érzéketlen bőrre · Alvás közben.

FIGYELEM: A gyermekeket, időseket, fogyatékos vagy olyan személyeket, akik a testmelegítőt nem tudják önállóan eltávolítani, a termék használata közben ne hagyja felügyelet nélkül. Haladéktalanul távolítsa el a testmelegítőt, ha az kellemetlenül felforrósodik. Helytelen használat esetén magasabb hőmérséklet is előfordulhat, ami égést okozhat. Kizárólag KÜLSŐLEG használható! A testmelegítőt ne lyukassza ki, és ügyeljen arra, hogy tartalma szembe vagy szájba ne kerüljön. Ha valaki mégis lenyelne belőle, forduljon orvoshoz.

Használat után, nem éghető hulladékként dobja el.

Áruházunkban 2 db-os kiszerelésben is megtalálja.

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink