Elsősegély

Sebtapasz égési sérülésekre - 3 db - Dermaplast

Sebtapasz égési sérülésekre - 3db

1 800 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: MHU-U-DPE

Talán az egyik legkellemetlenebb sérülés az égési sérülés. Legyen az tűz vagy parázs, forró nyárs, főzőedény vagy akár vasaló, fájdalmas égési sérülést tud okozni. Az ilyen kisebb sérülések ellátására lett ez a sebtapasz kifejlesztve.Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

Talán az egyik legkellemetlenebb sérülés az égési sérülés. Legyen az tűz vagy parázs, forró nyárs, főzőedény vagy akár vasaló, fájdalmas égési sérülést tud okozni. Az ilyen kisebb sérülések ellátására lett ez a sebtapasz kifejlesztve.

Természetesen a nagy kiterjedésű vagy súlyos égési sérülések kezelését bízza orvosra, azonban az olyan sebeket, melyeket saját maga szeretne ellátni jó választás ez a termék.
A DermaPlast a nedves sebkezelés biztosításával támogatja a sejtek osztódását és vándorlását, ezáltal a sebgyógyulást. Hagyományos sebtapasz használata esetén a sebek kiszáradhatnak, ami varképződéshez vezet.
A tapasz alapanyagát alkotó hidrogél a felhelyezést követően azonnal nedves környezetet teremt, hűsíti a sebet és csökkenti a fájdalmat, felszívja a sebváladékot. Ez az égéstapasz átlátszó, így a seb állapota és gyógyulása a sebtapasz eltávolítása nélkül nyomon követhető, több napig a seben maradhat.

Táborozáshoz, forró eszközökkel való munkavégzéshez ajánljuk és a házipatikában is helye van.

Tartalom: 3 db 45x65 mm-es hydrogel tapasz

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink