Menedék és védelem

Impregnáló spray

Impregnáló spray

2 290 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: MHU-RL-409018

A Rapide Waterproof spray megvédi a bőrfelületek minden típusát, és a legtöbb vízálló anyagot* is a vízzel és a foltokkal szemben.Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

A Rapide Waterproof spray megvédi a bőrfelületek minden típusát, és a legtöbb vízálló anyagot* is a vízzel és a foltokkal szemben.

Ha felszerelése sosem nem volt vízlepergető, vagy a használat során vesztett vízzel szembeni ellenállóságából, csak fújja be a felületét ezzel az anyaggal és nem lesz gondja vele, legyen az nyereg, sátor, lábbeli, sapka, kabát vagy hátizsák. "Lélegző" anyagokon is használható.

Használata egyszerű: csak fújja be egyenletesen a kezelendő tárgyat amikor az száraz, hagyja megszáradni, majd még egyszer ismételje meg az eljárást.

Tartalma 200 ml
Színtelen

Figyelem: Nyomás alatt álló tartály. Ne tegye ki napfénynek vagy 50°C feletti hőmérsékletnek. Ne ütögesse, ne dobja tűzbe még üres állapotban sem! Ne használja nyílt láng vagy izzó anyag közelében. Tartsa távol gyújtóforrásoktól. Használat közben ne dohányozzon! Gyermekektől távol tartandó!
Rendkívül tűzveszélyes. Bőrizgató hatású. Nagyon mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. A gőzök álmosságot és szédülést okozhatnak. Ne lélegezze be, ne ürítse ki a csatornába. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg az edényt vagy a címkét. Csak jól szellőző helyen használható. Kültéren vagy jól szellőző helyiségben használja!

*Ha nem biztos, hogy az anyag károsodás vagy elszíneződés nélkül elviseli a kezelést végezzen próbát! Az esetleges felületkárosodásért sem a gyártó, sem a forgalmazó nem vállal felelősséget!

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink