Kiegészítők és Szerszámok

Defektjavító spray -340 ml

Defektjavító spray

1 690 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: MHU-G-TIF

Defekt esetén időt és energiát takaríthat meg, hogy eljusson a legközelebbi gumijavítóig. Ez a spray gyors segítség a legtöbb tömlő nélküli gumiabroncshoz: gyorsan és biztonságosan tömíti a keletkezett lyukat és elegendő* levegőt juttat az abroncsba a továbbhaladáshoz.

Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

Defekt esetén időt és energiát takaríthat meg, hogy eljusson a legközelebbi gumijavítóig. Ez a spray gyors segítség a legtöbb tömlő nélküli gumiabroncshoz: gyorsan és biztonságosan tömíti a keletkezett lyukat és elegendő* levegőt juttat az abroncsba a továbbhaladáshoz.

Amint defekt jelét tapasztalja álljon félre egy biztonságos helyen. Lapos gumival nemcsak veszélyes közlekedni, de a felnit és az abroncsot is teljesen tönkreteheti.
Vizsgálja meg a sérülés mértékét: Ha a szelep sérülését vagy nagyobb szakadást talál az abroncson, csak pótkerék segíthet, hiszen a defektjavító max. kb. 5 mm-es lyukat tud ideiglenesen eltömni.
Használata:
A legjobb eredmény érdekében állítsa úgy a kereket, hogy a szelep függőlegesen (6 óránál) legyen.
Rázza fel a flakont!
Helyezze a tömlőcsatlakozót a gumiabroncs szelepére, úgy hogy a szelep és a flakon tengelye lehetőleg egybe essen, a szelep csak így nyit. (Ha még van valamennyi levegő az abroncsban a helyes csatlakozáskor hallatszik a kiáramló levegő.)
Nyomja meg erőteljesebben a flakont, hogy a tartalma az abroncsba jusson. (Folytassa míg a flakon ki nem ürül, vagy már nem hallható az áramlás hangja).
Távolítsa el a flakont!
Amint lehet induljon el a járművel. (max 40 km/h) Kb. 4-6 km alatt a tömítőanyag el tud terülni az abroncs belsejében, ezáltal kifejti a tömítő hatását.
Keresse fel a legközelebbi gumijavító műhelyt és javíttassa meg a defektes abroncsot. A javítás előtt figyelmeztesse a szerelőt, hogy az abroncs rendkívül gyúlékony gázt tartalmaz!
Javítás után az abroncsot levegővel töltse/töltesse fel!

Figyelmeztetés: Ne dohányozzon és ne használjon nyílt lángot a termék használatakor, vagy az abroncs leeresztésekor!
Ha javításkor a felnit hegeszteni kell, az gumiköpenyt teljesen el kell távolítani a felniről.
Nagy hideg esetén melegítse fel a flakont kb. szobahőmérsékletre keze, vagy a jármű fűtésének segítségével (Nyílt láng használata tilos!)

Gyermekektől távol tartandó!
Figyelmeztetés: Ez a termék nem használható kerékpárok, motorkerékpárok, illetve egyéb járművek kevesebb, mint négy kerékkel rendelkeznek!
*A hatékonyság függ az abroncs méretétől és a lyuk nagyságától.

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus
Újdonságaink