Kezdőlap

4 Funkciós Dinamós Rádiós Zseblámpa

4 funkciós dinamós AM/FM rádiós zseblámpa

5 500 Ft

Elérhetőség: Rendelés alatt

Cikkszám: MHU-G-LCFR

Az eszköz használatához nincs szükség elemekre, mert saját akkumulátorral rendelkezik. Feltöltése a kurblis dinamóval, illetve külső forrásból is történhet.


A kurbli kipattintása után tekerje a kart bármelyik irányba, így a nagy hatékonyságú dinamónak köszönhetően kb. egy perc tekerést követően kb. 1 óráig használhatjuk az 1 LED-es világítást vagy ha nagy fényerőre van szükségünk, akkor 30 percig egyszerre a 3 LED-et.Ugrás a részletes leíráshoz
+ -

Leírás

Részletek

Az eszköz használatához nincs szükség elemekre, mert saját akkumulátorral rendelkezik. Feltöltése a kurblis dinamóval, illetve külső forrásból is történhet.


A kurbli kipattintása után tekerje a kart bármelyik irányba, így a nagy hatékonyságú dinamónak köszönhetően kb. egy perc tekerést követően kb. 1 óráig használhatjuk az 1 LED-es világítást vagy ha nagy fényerőre van szükségünk, akkor 30 percig egyszerre a 3 LED-et.


Megfelelő átalakító esetén 3 perces tekerés képes 2-8 perces beszélgetéshez feltölteni egy átlag mobiltelefont (típustól függően); ehhez kösse össze a mellékelt töltőkábel segítségével a telefont és a lámpát.


A hangerő gomb elforgatásával ki-/bekapcsolhatja a rádiót, illetve állíthatod annak hangerejét. Válassza ki, az AM vagy az FM sávot és az állomáskereső segítségével hangolja a kívánt adóra, hogy információhoz jusson.

Alarm állásba kapcsolva vészhelyzet esetén felhívhatja magára a figyelmet, de használhatja pl. vadállatok elriasztására is.


A készülék nem vízálló!

Nagyszerű felszerelés minden otthonba, autóba, irodába vagy tanterembe.

Vélemények

Címkék

Termék címkék

  • Nincs cimkéje a terméknek

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Hozzászólások

comments powered by Disqus

Ajánlott Bejegyzések

Újdonságaink